Középkori templomok nyomában

Szima Márton

Figyelem! A helyek hamarabb beteltek, mint amire számítottunk, ezért le kellett zárnunk a regisztrációt. Ha mégsem szeretnétek lemaradni a kirándulásról, kérünk, jelentkezzenek be e-mailen (info@ekekolozsvar.ro), és amennyiben szabadulnak fel helyek, értesíteni fogunk titeket. Megértéseteket köszönjük.

Mindenkit szeretettel várunk kétnapos buszos kirándulásunkra, amelyet  2020. február 22-23. között szervezünk. A túra célja a középkori templomok és történelmi emlékek felfedezése a következő útvonalon:

  • Első nap (február 22., szombat): Tasnád, református templom – Érmindszent, Ady Endre szülőháza – Bere, református templom – Nagykároly, Károlyi-kastély. Szállás Csanáloson, hotelben, kétágyas szobákban.
  • Második nap (február 23., vasárnap): Kállósemjén, Kállay kúria –  Máriapócs, görög katolikus kegytemplom – Ófehértó, római katolikus templom – Nyírbátor, református és minorita templom,  Báthori Várkastély és Panoptikum. Ezek után hazaindulás, Csanáloson pedig még egy estebédet is elfogyaszthatunk.

Az utazást mikrobusszal szervezzük. Indulás: február 22-én, szombaton reggel 7-kor a volt FLIP üzlet (buszmegálló, Mihai Viteazul (volt Széchenyi) tér 9A szám) elől.
A buszban a helyek száma korlátozott, ezért előzetesen kell jelentkezni, legkésőbb február 10-én, hétfőn 18 óráig az alábbi linken.
Figyelem! A jelentkezés a részvételi díj kifizetésével válik véglegessé.
A részvételi díj EKE-tagoknak és 18 éven aluliaknak 190 lej, a többi résztvevő számára 210 lej, ami tartalmazza a szállítás és a szállás költségeit reggelivel együtt.
NEM tartalmazza a belépő díjakat és a templomokban ajánlott perselypénzt/adományt, továbbá  a vasárnapi ebédet azoknak, akik igénylik.

Az utazási költségeket előre ki kell fizetni, legkésőbb február 11-én, kedden 16 óráig, a következőképpen:
•   készpénzben, az EKE – Kolozsvár 1891 ideiglenes ügyfélszolgálati irodájában: Kolozsvár, 1989 December 21 sugárút 116, az udvaron, baloldali épület, hétköznaponként 10-16 óra között
•    banki átutalással a kolozsvári EKE bankszámlájára:
Bank neve: OTP Bank Romania
Számlatulajdonos: ASOCIATIA ERDELYI KARPAT EGYESULET – KOLOZSVAR 1891
Bankszámlaszám: RO12OTPV200001142190RO01
Befizetés célja (detalii): DONATIE EXCURSIE BISERICI MEDIEVALE 2020  <résztvevő neve>

Banki átutalás esetén kérjük e-mailen elküldeni az átutalási bizonylatot.
FIGYELEM! A befizetett összegeket nem térítjük vissza; ha valaki le szeretné mondani a jelentkezését, kereshet maga helyett más személyt, akinek egyéni egyezség szerint átadja a helyét.

Minden érdeklődőt szívesen látunk.

Nyírbátor