Kós Károly Emlék- és Teljesítménytúrák – 2021

EKE-Kolozsvár 1891

Ha szívesen kimozdulnál a természetbe a 12. Kolozsvári Magyar Napok idején, próbáld ki magad a Kós Károly Emlék- és Teljesítménytúrák gyalogos és kerékpáros változatainak egyikén. Ráadásként pedig ultramaratonnal is készülünk azok számára, akik igazi kihívásra vágynak.

Az esemény időpontja: 2021. augusztus 21.

A gyalogosok az alábbi túraváltozatokra nevezhetnek be: Gy52/58, Gy22/27, Gy19/24, valamint Gy11/17.
A kerékpárosok számára is bő kínálattal készülünk: K16/25, K33-Alszeg, K28/36, K53/62.
A számok minden esetben az adott táv pontos hosszát jelölik, az pedig rajtatok áll, hogy a rövidebb vagy a hosszabb változatot fogjátok lejárni/letekerni.

A Jókaihoz hasonlóan idén a futókra is gondoltunk, így akinek nem jelent elég nagy kihívást a gyalogos útvonal lejárása, az kipróbálhatja magát az első Kós Ultramaratonon.
A maraton útvonala megegyezik a Gy52/58 útvonalával.

A rajtok helyszíne és időpontja túraváltozatonként különbözik, a cél viszont minden résztvevő számára a sztánai Szentimrei-villa lesz, ahol finom túrós puliszkával jutalmazzuk meg a túrázókat/futókat.
Ha nem szeretnél lemaradni a kolozsvári EKE idei utolsó teljesítménytúrájáról, jelentkezz augusztus 16-ig (16 óráig). Benevezni a Regisztráció 2021 menüpont alatt lehetséges, a túrán/maratonon való részvétellel kapcsolatos információkért pedig kattints a szabályzatra.

A túrák és a maraton weboldalai elérhetőek az alábbi linkeken:
https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/kosgyalogos
https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/kosbringa
https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/kosmaraton

Találkozzunk július 21-én, hogy együtt feszegethessük határainkat Sztána idilli környezetében!

Kós-plakát