Kolozsvári EKE-napok Csucsán – 2020

Kiss János

Habár az idei év minden szempontból különösnek mondható, mi mégis próbálunk valamennyire a normalitásra törekedni, ezért újabb programmal készülünk számotokra. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagynunk a járványügyi helyzet alakulását sem, ezért utolsó pillanatig fenntartjuk a változtatás jogát, vagy az esemény lemondását. A részletes leírást lentebb olvashatjátok.

Miért Csucsa?

Csucsa az a szerencsés hely, ahol három hegység (Meszes, Réz, Vlegyásza) találkozik a maga nagyon sokban eltérő jellemzőivel. Közel van a Bihar- és a Királyerdő-hegység, így csodás turisztikai központot lehetne itt kialakítani, ám eddig kevesen fedezték fel a környék turistaösvényeit. Miért ne lehetnénk mi azok, akik felkutatják ezeket a kirándulóhelyeket?  
Idén sajnos nem rendezhető országos Vándortábor, de mi ennek ellenére nem szeretnénk lemondani az EKE-napokról, ezért augusztus 6-9. között minden túrázót szeretettel várunk ennek a csodás környéknek a felfedezésére. Mielőtt viszont összeállítanánk a programot, szeretnénk felmérni az igényeket, ezért minden érdeklődőt megkérünk, hogy július 31-ig töltse ki az alábbi űrlapot: https://forms.gle/qqyYHV2rJG8Pwtdy6.
Olyan túravezetők, túratársak és önkéntes segítők jelentkezését is várjuk, akik bevállalnának 1-4 nap együttlétet és besegítenének a szervezésben, a túrák levezetésében, vagy a szombati közös étkezés előkészítésében.
Amint kikristályosodik a pontos forgatókönyv, mindenkit értesíteni fogunk e-mailen vagy telefonon.

Felelős szervező: Kiss János. Elérhetőség: tel: 0364-807639, e-mail: kjani51@gmail.com