Csoportos részvétel a Dél-Hargita Teljesítménytúrán

Branea Róbert

Az EKE–Kolozsvár 1891 csoportos utazást szervez a Csíkszéki EKE által szervezett VIII. Dél-Hargita Teljesítménytúrára, kerékpáros résztvevők részére.

Megszervezzük a résztvevők és kerékpárjaik szállítását vonattal, a következőképpen:
•    indulás Kolozsvárról: szeptember 8-án 2:20-kor, az IR 407-es gyorsvonattal, érkezés Csíkszeredába 8:25-kor
•    visszautazás: indulás Csíkszeredából szeptember 8-án 20:28-kor, az IR 406-os gyorsvonattal, érkezés Kolozsvárra 2:10-kor, szeptember 9-én

A rajt a Kerékpáros 60-as túra résztvevőinek 8:00-9:00 óra között lesz Zsögödfürdőn, tehát a vonat menetrend szerinti érkezése után kényelmesen oda lehet érni. A vonat késése esetén a szervezők később is indítani fognak.

A túra után Zsögödfürdőn fürdési lehetőség is lesz.

Dél-Hargita Teljesítménytúra plakát

Az EKE kérésére a vasúttársaság külön vagont biztosít, amelyik nagyszámú kerékpár szállítására is alkalmas, ezért FONTOS, hogy mindenki előre jelentkezzen és a jövő hét elején a szállítási költségeket is eljuttassa a szervezőkhöz.

A vonatjegyeket valószínűleg néhány nappal indulás előtt meg kell vásárolnunk, ezért szeretnénk előre összegyűjteni a jegyek árát.

Az oda-vissza vonatjegy ára felnőttnek 120 lej, diáknak 67 lej, egyetemi hallgatónak ingyenes. A kerékpárszállítás oda-vissza 20 lejbe kerül, ezt külön kell igényelni, a vonatjegy ára nem tartalmazza.

Minden jelentkezőt megkérünk, hogy önállóan nevezzen be a túrára, a CsEKE honlapján.

Jelentkezés, utazással kapcsolatos információk: Branea Róbert (info@ekekolozsvar.ro, 0723-400496) vagy az esemény Facebook oldalán:
www.facebook.com/events/2279991125363489/

Információk a túráról: a szervezők honlapján (www.cseke.ro)
Gyertek minél többen, különleges élmény lesz!