Az Erdélyi Kárpát Egyesület-Kolozsvár 1891 futballcsapata 2014-ben jött létre. A futballt szerető fiatalabb EKE tagok együttműködése révén kialakult egy 14 személyes keret.

A csapat a 2014-2015-ös idényben a városban zajló két bajnokságban szerepel. Noha a fő cél a mozgás, azért a teljesítményre is odafigyelünk. A bajnokság végén mindkét versenyben a pódiumon szeretnénk végezni.

Az All Time Sport céges bajnokság A divizíójában Kolozsvár legjobb amatőr csapataival vehetjük fel a versenyt. Hetente egy forduló van. Minden második hétfőn este, 19 órától, a hazai pályának számító Tordai-úti műfüves pályán fogadjuk ellenfeleinket. Az idegenben játszott meccsek programjáról a szervező hivatalos honlapján találhatók információk.

A másik bajnokság, amiben részt veszünk, a régi MADISZ bajnokság folytatója. A Minifutball Bajnokság név alatt folytatodó verseny nehézkés lebonyolítású, talán ezért is szorítottuk kicsit háttérbe.

Hivatolos Facebook oldalunk az EKE Kolozsvár 1891 FC név alatt működik, itt képek, videók, meccsriportok vannak az aktuális eseményekről.

Mindenkit szeretettel várunk szurkolni. Jelszavunk: Zúg a traktor, szánt az EKE!

futbalcsapat